Coș

Coș

Livrare și Retur

Cum platesc si cum se face livrarea?

Pentru produsele achizitionate de pe merch.themotans.com ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • plata in numerar/ramburs, la livrarea/ridicarea coletului, daca alegi livrarea prin curier rapid, inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea cheltuielilor de transport;
  • plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa;
  • pentru comenzile din strainatate, plata se poate efectua doar online prin card, numai dupa ce totalul (produse +transport) a fost confirmat prin e-mail de catre client.

Metode de livrare 

Livrarea produselor comandate se face prin curierat rapid, in termen de 3-5 zile lucratoare, termen ce curge din ziua lucratoare imediat urmatoare datei plasarii comenzii online. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunici, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

Intervalul de livrare este afisat atat in pagina de prezentare a fiecarui produs, cat si in pagina de finalizare a comenzii, cosul de cumparaturi.

De asemenea, in urma finalizarii comenzii se va trimite un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail indicata unde veti putea verifica data estimata de liivrare.

Care sunt taxele de livrare?

Valorile afisate includ TVA. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

Cum pot returna un produs/ o comanda? 

Ai la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Acum returul produselor poate fi efectuat online direct din contul de utilizator. Iata ce trebuie sa faci:

1) te loghezi in contul de utilizator, accesezi sectiunea “Comenzile mele”, dai click pe comanda din care doresti sa returnezi produsul sau produsele -> buton  “Returneaza” si urmezi toti pasii pana la finalizarea returului.

2) asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura initiala, certificate de garantie, etichete etc.

Pentru orice problema intampinata, nu ezita sa necontactezi prin email ([email protected] ).

In ce conditii pot returna produsele?

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara sa fie purtate si spalate, fara deteriorari, fara defecte, etichete intacte.

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 shop.themotans.com  isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.